top of page
Yazarın fotoğrafıOğuz Tunçbilek

Hazırlık Zamanı

3-4 gündür meteoroloji, sağanak yağmur geleceğini söyleyip durdu. Kötü hava koşulları basında da yer buldu ve halk uyarıldı. O gün geldi ve inanılmaz yağmur yağdı. Önlemini alan, herhangi bir gün gibi işine gücüne devam etti ve zarar görmedi. Ama uyarılara ve sinyallere rağmen önlemini almayan işletmeleri su bastı, bırakın müşteriyi, içerideki malı kurtarmak için sağanak sırasında önlem almaya çalıştı ama nafile. Olan oldu zarar büyük!


Siz, otel sahipleri ve yöneticileri, şimdi havanın durgun olmasından yararlanıp, talebin hızlanacağı periyot için stratejinizi geliştiriyor musunuz? Yeni normalde, müşterilerinizin dijital platformlara yöneldiğini görüp içerik denetimi ve değişiklikleri yapıyor musunuz ? Fiyat stratejinizi geliştirdiniz mi?


İleriye dönük planlı ve stratejik çalışmanız, sizi günü kurtarmaya çalışmaktan kurtarır, detaylara hakim olmanızı ve sürdürülebilir verimlilik ile çalışmanızı sağlar. Bu sayede, gelecekte sizi sürprizler beklemez ve olası sağanaklarda zarar görmemeniz için önceden tedbir almanızı sağlar.


Dilerseniz, ileriye dönük strateji kurmada, ekiplerinizi yönlendirmede size destek olabiliriz. Böylece günü kurtarmak için gereksiz ucuz iş almaz, otelinizin profilini ve kârlılığını düşürmezsiniz.


Detaylar için hemen bize ulaşın.



31 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

コメント


bottom of page